miercuri, 3 noiembrie 2010

Curs Open - Tehnici de Negociere - Dynamic Learning si Conta Plus



TEHNICI DE NEGOCIERE


Scopul programului:
Cursul Tehnici de negociere isi propune sa va ofere solutii pentru a va pune in valoare calitatile personale de negociator. Zi de zi ne confruntam cu numeroase situatii in care ne dorim sa obtinem cat mai mult de la partenerii nostrii, fie ca este vorba de negocieri interpersonale, fie la nivel de organizatie. Cursul se adreseaza acelor persoane care doresc sa-si imbunatateasca performanta in procesul de negociere, indiferent ca sunt vanzatori, clienti, furnizori sau achizitori.

Tematica abordata :


1. Abordarea, planificarea si pregatirea negocierii
Profilul unui negociator de succes. Elemente determinante in pregatirea negocierilor. Etapele pregatirii negocierii. Identificarea obiectivelor si a factorilor care vor influenta procesul de negociere. Planul de negociere. Echipa de negociere si functiile membrilor acesteia. Analiza diagnostic in negociere: metodele SWOT si STEEP in procesul de negociere. Puncte cheie in elaborarea strategiei de negociere.

2. Stiluri, tactici si tehnici de negociere
Tactici si tehnici folosite in negociere. Cum sa ne protejam de tacticile neloiale in negociere.
Stilul de negociere (Cooperare, Compromis, Dominare, Cedare, Evitare) si modalitati de aplicare in functie de situatie.

3. Derularea negocierii
Ocuparea locurilor la masa negocierii. Aspecte importante privind locurile la masa negocierii
Negocierea individuala si negocierea in echipa. Folosirea intervalelor de timp si a amanarilor. Desfasurarea negocierii. Obtinerea concesiilor. Depasirea impasurilor. Modalitati de combatere a obiectiilor si protejarea fata de trucuri ale partenerului de negociere.


4. Incheierea negocierii
Tehnici de finalizare in procesul de negociere.Formularea unui acord si asigurarea aplicarii lui.


Lector: Iulian PENESCU - Trainer acredidat CNFPA, cu experienta vasta in dezvoltarea si sustinerea de cursuri in ariile: Tehnici avansate de vanzari, Managementul Vanzarilor, Comunicare, Tehnici de Negociere, Leadership, Time Management, Customer Relationship Management, Managementul si gestionarea performantelor echipei, Colectare Debite, Vanzare telefonica, Managementul Stresului, Managementul Conflictelor, Productivitate Personala, Tehnici de Prezentare, Train the Trainers.
Premiul: Cel mai popular trainer al anului, Business-Edu Awards 2010
Metode utilizate: Exercitii, worksop-uri, studii de caz, rolle-play-uri, prezentare, icebreakers-uri, istorioare cu morala, filmulete, simulari filmate cu debriefing.

Durata 3 zile
Inscriere si informatii suplimentare la:

Tel/Fax: 021.310.13.62
Mobil: 0731.312.257

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu